Nu finns vanliga vetesemlor

Kom & köp! Nu finns vetesemlor med mandelmassa eller vaniljkräm i vårt ordinarie sortiment varje dag. Vi bakar så mycket så vi tror att det skall räcka till alla varje dag men måste ändå reservera oss mot slutförsäljning. Vill du vara helt säker på att de finns går det utmärkt att förbeställa. Välkommen!

Julkasse

Vår julkasse innehåller 1st Levain surdegsbröd, 1st vörtbröd, 1st jullimpa (doppebröd) och 1st paket knäckebröd.

Förbeställer du din julkasse till den 23 el. 24/12 senast den 22/12 så bjuder vi dessutom på en påse pepparkakor eller biscotti (värde 32kr)

Beställ påsen på telefon eller genom att maila till. kontaktuppgifter finns på hemsidan cafegyllen.se eller lindskonditori.se

Julkasse

 

 

Black friday 23/11

Fredagen den 23:e november 2018 har vi flera mycket bra erbjudanden på utvalda produkter från vårt bageri. Vad sägs om småfrallor och tekakor för 2kr/st (vid köp av minst 10st), Vörtbröd för 20kr eller vårt exklusiva surdegsbröd för 30kr. Vår konditor fixar 2 olika sorters tårtlängder för under halva priset, 65kr (ord. 139kr) och samma sak med saffranssemlor som man endast betalar 15kr för. Vi lämnar dessutom under hela dagen 25% rabatt på all julmarsipan så passa på att fynda.

(Alla erbjudanden gäller endast 23/11 och så långt lagret, reserv. för slutförsäljning. Priserna gäller i vår butik och avser "take away", erbjudanderrna kan ej kombineras med andra rabatter) 

Välkommen in!

 

Gustav Adolf bakelse

Under perioden 2/11-6/11 säljer vi Gustav adolf bakelser för endast 20kr i vår butik.

Erbjudandet gäller "take away" när du köper med de hem. I vår servering, när du äter den på plats, kostar bakelsen 37kr.

Gustav Adolfbakelsen består av sockerkaka, hallonsylt, vaniljkräm, grädde, orange marsipan och chokladsigill.

Denna bakelsekampanj vet vi brukar vara mycket populär så vill du vara säker på att få dina bakelser rekomenderar vi att du förbeställer. Gör det via telefon 013-244343, via mail info@cafegyllen.se eller kom in i vår butik & beställ.

Välkommen!

 

Kanelbullens dag 4/10

Torsdagen den 4/10 är det dags för kanelbullens dag för 20:e gången sedan instiftandet av Hembakningsrådet 1999. Vi firar med mängdrabatter i vår butik mellan 29/9 till 5/10. Bullarnas ordinarie pris är 17kr/st men köper man 5st kostar de under kampanjen 49kr & 10st 89kr.

Vid beställning av mer än 26 bullar har vi ett speciellt erbjudandet vid förbeställning där vi lämnar ytterligare rabatt och möjlighet till utkörning.

Erbjudandet finns att ladda ner här

 

 

 

Kupongerbjudande på 2 sorters studenttårtor

Vi har i dagarna skickat ut ett erbjudande till målsmän för studenter i Linköping med 100kr rabatt/tårta på 2 populära varianter av studenttårta. Rabatten gäller på den klassiska mösstårtan och en variant av fototårta med studentdekor.

Har du inte fått erbjudandet går det antingen att skriva ut det genom att klicka på bilden nedan eller att hämta de i vårt konditori.

För att utnyttja rabatten tar du med kupongen till oss när du beställer eller om du beställer via internet så ange i fältet "Ev. övrig info" att du har en kupong och ta sedan med den vid uthämtning.

För att göra din beställning direkt här på hemsidan klicka här!

Om du inte bor i närheten av Gyllen gäller erbjudandet även på Linds i Ryd och på Gyllen bageri i Hackefors.

Har du några ytterligare frågor eller vill ringa in din beställning når du oss på tel. 013-244343.

(Klicka på bilden för att skriva ut erbjudandet!)