Jobba hos oss, just nu söker vi totalt 4st nya medarbetare!

(Läs mer om de olika tjänsterna nedan).

Gyllen Linds Bageri är ett av Östergötlands ledande bageri & konditoriföretag och vi finns i dag på 7 platser runt om i Linköping och Åtvidaberg. Café Gyllen vid lilla torget, Linds Konditori vid stora torget, Ryds centrum, 2 enheter på US samt på stortorget i Åtvidaberg. Linds bageri, vårt leveransbageri ligger i Hackefors med storskalig bageriproduktion men även där erbjuds direktförsäljning i egen bageributik.

Tjänst 1 & 2, café & konditoribiträden

Med tillträde snarast söker vi nu ytterligare 2st medarbetare till vår butik och servering vid lilla torget i centrala Linköping. Tjänstgöringsgraderna är 50 resp. 75% med möjlighet till extra arbete vid tex sjukdomar, semestrar och annan personals ledighet.

Arbetet innebär förutom arbete i kassan i vår butik och servering även visst arbete i kallskänken med bl.a smörgåsproduktion & olika förpackningsarbeten. Man kommer även att arbeta med disk & städning så att såväl våra produktions som försäljnings & serveringsutrymmen alltid är rena & fräscha.

För att passa tjänsterna tror vi att du är en öppen & glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du upprätthåller god ordning & reda & att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater.

För att söka tjänsterna vill vi att du har erfarenhet från liknande arbete och kan lämna referenser om så önskas. Har du dessutom erfarenhet av arbete inom kallskänk är detta en extra merit.

Eftersom vi har personal på plats 10-12 timmar per dag, lördagar och söndagar innebär arbetet att man kommer att vara schemalagd vissa dagar från kl. 06 på morgonen & vissa dagar fram till 19.30 på kvällarna. Normalt arbetar varannan helg.

Lönen är enligt kollektivavtal, vårt företag är medlemmar i Visita och följer avtalet med Hrf.

Har du ytterligare frågor om tjänsterna går det bra att maila eller ringa Cecilia på tel.013-24 43 43 eller cecilia@cafegyllen.se

Skicka din ansökan snarast eller senast 8/8 (i första hand via mail) till jobb@cafegyllen.se (eller via post) Gyllen Linds Bageri, Molijnsväg 21, 589 41 Linköping. Märk ansökan: Café- & konditoribiträde Gyllen och ange vilken tjänstgöringsgrad (eller båda) du är intresserad av.

Så här i semestertider kan det vara lite svårare att få tag på oss, använd därför gärna mail och var beredd på att det kan ta lite längre tid innan vi svarar.

Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden.

Välkommen med din ansökan!

 

Tjänst 3, kallskänka

Med tillträde snarast söker vi nu en duktig kallskänka med placering i våra lokaler vid lilla torget i centrala Linköping.

Arbetet innebär i första hand tillverkning av olika sorters smörgåsar, smörgåstårtor och sallader till såväl försäljning på plats men också för försäljning till externa kunder inom b.la dagligvaruhandeln. Förutom detta innebär arbetet även att laga matpajer, lasagne och andra enklare maträtter. Utöver tillverkning, tillagning och städning förekommer även visst administrativt arbete med uppgifter som beställning av råvaror samt planering och förberedelse inför kommande jobb. Du kommer även att arbeta med företagets egenkontrollprogram för att säkerställa att rutiner fungerar och genom kontroller av kritiska punkter se till att matsäkerheten alltid är 100%.

Har du erfarenhet av tillagning av husmanskost är det meriterande då vi till hösten räknar med att komma igång med dagens lunch som kommer att tillagas på plats av anställd kock med hjälp av dig.

I arbetet är det viktigt att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du kan hålla god ordning och är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater. Vi kräver ingen långvarig erfarenhet men det är nödvändigt att du jobbat i kök med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Tjänsten är på 85% med möjlighet till utökning genom arbete i vår butik och servering på plats. Tjänsten innebär arbete varannan helg och du behöver för kallskänksjobbet ha möjlighet att jobba fram till 17.00 (fr.10.00) vissa kvällar och ibland från 06.00 (till 14.00) på morgonen.

Lönen är enligt avtal, vårt företag har kollektivavtal med HRF och är medlemmar i Visita.

Har du ytterligare frågor om tjänsten går det bra att maila eller ringa Cecilia på tel.013-24 43 43 eller cecilia@cafegyllen.se

Skicka din ansökan snarast eller senast 8/8 (i första hand via mail) till jobb@cafegyllen.se (eller via post) Gyllen Linds Bageri, Molijnsväg 21, 589 41 Linköping. Märk ansökan: kallskänka Gyllen

Så här i semestertider kan det vara lite svårare att få tag på oss, använd därför gärna mail och var beredd på att det kan ta lite längre tid innan vi svarar.

Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden. 

Välkommen med din ansökan!

Tjänst 4, lunchkock

Med tillträde enligt överenskommelse eller senast under september söker vi en duktig kock för tillagning av dagens lunch i våra lokaler vid lilla torget i centrala Linköping.

Vi kommer i höst att utveckla vårt matutbud och liksom våra enheter på US och Åtvidaberg servera dagens lunch även på Gyllen. Du kommer därför att få vara med i uppstartsarbetet och har stora möjligheter att kunna påverka hur köket sedan skall fungera.

Arbetet kommer sedan i första hand innefatta tillagning av husmanskost men också olika matpajer, lasagne och sallader. Som kock kommer du att jobba nära våra kallskänkor så det kan ibland även bli aktuellt att hjälpa till i produktionen av smörgåsar och smörgåstårtor. Tjänsten innebär även visst administrativt arbete med uppgifter som beställning av råvaror, planering, kalkylering och uppföljning. Du kommer även att arbeta med företagets egenkontrollprogram för att säkerställa att rutiner fungerar och genom kontroller av kritiska punkter se till att matsäkerheten alltid är 100%.

I arbetet är det viktigt att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är viktigt att du kan hålla god ordning och är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater. Det är också viktigt att du har förmågan att arbeta strukturerat, kunna förbereda och ha viljan och förmågan att kunna dela dina kunskaper så att kollegor kan klara ditt arbete vid din frånvaro.

För att motsvara våra önskemål och krav beträffande tjänsten tror vi att du behöver minst ett par års erfarenhet av liknande jobb med motsvarande ansvar.

Tjänsten är på 100% med arbete på i första hand vardagar mellan ca. kl.06.30-15.00 med uppehåll för raster.

Lönen är enligt avtal med tillkommande ansvarstillägg, vårt företag har kollektivavtal med HRF och är medlemmar i Visita.

Har du ytterligare frågor om tjänsten går det bra att maila eller ringa Magnus på tel.076-8004300 eller magnus@lindsbageri.se

Skicka din ansökan snarast eller senast 31/8 (i första hand via mail) till magnus@lindsbageri.se (eller via post) Gyllen Linds Bageri, Molijnsväg 21, 589 41 Linköping. Märk ansökan: kock Gyllen, att:Magnus

Så här i semestertider kan det vara lite svårare att få tag på oss, använd därför gärna mail och var beredd på att det kan ta lite längre tid innan vi svarar.

Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden. 

Välkommen med din ansökan!