Gyllen Linds Bageri är ett av Östergötlands ledande bageri & konditoriföretag och vi finns i dag på 7 platser runt om i Linköping och Åtvidaberg. Café Gyllen vid lilla torget, Linds Konditori vid stora torget, Ryds centrum, 2 enheter på US samt på stortorget i Åtvidaberg. Linds bageri, vårt leveransbageri ligger i Hackefors med storskalig bageriproduktion men även där erbjuds direktförsäljning i egen bageributik.

Just nu söker vi en duktig kallskänka till Café Gyllen

Med tillträde snarast söker vi nu en duktig kallskänka med placering i våra lokaler på lilla torget i centrala Linköping.

Arbetet innebär i första hand tillverkning av olika sorters smörgåsar, smörgåstårtor och sallader till såväl försäljning på plats men också för försäljning till externa kunder inom b.la dagligvaruhandeln. Förutom detta innebär arbetet även att laga matpajer, lasagne och andra enklare maträtter. Utöver tillverkning, tillagning och städning förekommer även visst administrativt arbete med uppgifter som beställning av råvaror samt planering och förberedelse inför kommande jobb.

Har du erfarenhet av tillagning av husmanskost är det meriterande då vi till hösten räknar med att komma igång med dagens lunch som kommer att tillagas på plats av anställd kock med hjälp av dig.

I arbetet är det viktigt att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du kan hålla god ordning och är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater. Vi kräver ingen långvarig erfarenhet men det är nödvändigt att du jobbat i kök med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Tjänsten är på 75% med möjlighet till utökning genom arbete i vår butik och servering på plats. Tjänsten innebär arbete varannan helg och du behöver för kallskänksjobbet ha möjlighet att jobba fram till 17.00 på kvällen (fr.10.30) och ibland från 06.00 på morgonen (fram till 13.00).

Lönen är enligt avtal, vårt företag har kollektivavtal med HRF och är medlemmar i Visita.

Skicka din ansökan snarast eller senast 20/6 (via mail) till jobb@cafegyllen.se (eller via post) Gyllen Linds Bageri, Molijnsväg 21, 589 41 Linköping. Märk ansökan: kallskänka Gyllen

Har du ytterligare frågor om tjänsten går det bra att maila eller ringa Cecilia på tel.013-24 43 43 eller cecilia@cafegyllen.se

Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden. 

Välkommen med din ansökan!

Ändra till en bild som passar din sida och skriv en text som passar till bilden ovan.