Gyllen Linds Bageri är ett av Östergötlands ledande bageri & konditoriföretag och vi finns i dag på 6 platser runt om i Linköping. Café Gyllen vid lilla torget, Linds Konditori vid stora torget, Ryds centrum och 2 enheter på US. Gyllen bageri, vårt leveransbageri ligger i Hackefors med storskalig bageriproduktion men även där erbjuds direktförsäljning i egen bageributik.

 

Vi söker en deltid (75%) och 2st helg/extra personal till Café Gyllen. Vårt företag söker även en deltid (75%) till Linds Konditori i Ryds centrum.  

Med tillträde snarast eller senast till slutet av augusti söker vi nu ytterligare medarbetare till våra serveringar & brödbutiker vid lilla torget mitt i centrala Linköping & Ryds centrum.

Arbetet innebär förutom kassaarbete i vår servering & butik viss smörgåsproduktion & förpackningsarbete. Man kommer också att arbeta med disk & städning så att såväl våra produktions som försäljnings & serveringslokaler alltid är rena & fräscha. 

För att passa tjänsterna tror vi att du är en öppen & glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du kan hålla ordning & reda samt är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater. 

Alla tjänsterna innebär normalt arbete varannan lördag & var fjärde söndag. "75%" tjänsterna innebär ju också arbete i veckorna och man har lediga dagar de veckor man jobbar på helgen. Önskar man öka tjänstgöringsgraden finns ofta möjlighet att kunna få ytterligare pass på de helgtider man normalt inte jobbar.

För helg/extra tjänsterna är det också bra om du förutom de normala helgtiderna ovan kan rycka in efter tex. skolan och på lov.

När det gäller deltidstjänsterna på 75% vill vi gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete och kan lämna referenser om så önskas. Den ena tjänsten är tills vidare och den andra ett vikariat med mycket goda möjligheter till förlängning för rätt person).

För tjänsterna som helg/extra personal har vi inte samma krav på arbetslivserfarenhet även om det är en fördel om du haft liknande jobb tidigare. Här är det snarare egenskaperna vi beskrev ovan om dig som person som är det viktiga.

Vårt företag är medlemmar i livs och följer gällande kollektivavtal. 

Skicka din ansökan snarast eller senast den 10:e augusti till (via mail) jobb@cafegyllen.se (eller via post) Gyllen Linds Bageri, att: Cecila Holmberg, Molijnsväg 21, 589 41 Linköping. 

Har du ytterligare frågor om tjänsterna går det också bra att maila på jobb@cafegyllen.se men var beredd på att det så här i semestertider kan ta några dagar innan vi svarar. Du kan även ringa till Cecilia på 073-5206669.

Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden. 

Välkommen med din ansökan!

 

Är du vår nya arbetskamrat eller kanske är det någon du känner? Välkommen med din ansökan eller tipsa annars någon som du tror skulle passa för tjänsten!