Jobba hos oss! Just nu söker vi helg/extra personal.

Gyllen Linds Bageri är ett av Östergötlands ledande bageri & konditoriföretag och vi finns i dag på 6 platser runt om i Linköping. Café Gyllen vid lilla torget, Linds Konditori vid stora torget, Ryds centrum och 2 enheter på US. Gyllen bageri, vårt leveransbageri ligger i Hackefors med storskalig bageriproduktion men även där erbjuds direktförsäljning i egen bageributik.

 

Vi söker helg/extra personal till Café Gyllen  

Med tillträde snarast söker vi nu ytterligare medarbetare till vår servering & brödbutik vid lilla torget mitt i centrala Linköping. Tjänstgöringen är normalt varannan lördag & var fjärde söndag men det är även bra om du kan rycka in efter tex. skolan och på lov. 

Arbetet innebär förutom kassaarbete i vår servering & butik viss smörgåsproduktion & förpackningsarbete. Man kommer också att arbeta med disk & städning så att såväl våra produktions som försäljnings & serveringslokaler alltid är rena & fräscha. 

För att passa tjänsterna tror vi att du fyllt 18år och är en öppen & glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du kan hålla ordning & reda samt är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater. 

För att söka denna tjänst vill vi att du har minst ett par års erfarenhet från liknande arbete och kan lämna erfoderliga referenser om så önskas.

Vårt företag är medlemmar i livs och följer gällande kollektivavtal. 

Skicka din ansökan senast den 20:e augusti till (via mail) jobb@cafegyllen.se (eller via post) Gyllen Linds Bageri, att: Cecila Holmberg, Molijnsväg 21, 589 41 Linköping. 

Har du ytterligare frågor om tjänsterna går det också bra att maila på jobb@cafegyllen.se men var beredd på att det så här i semestertider kan ta några dagar innan vi svarar. Du kan även ringa till Eva som jobbar under v.32 på tel. 070-2459350 eller Cecilia på 073-5206669 som jobbar under v.33.

Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & tar endast in referenser efter överenskommelse med sökanden. 

Välkommen med din ansökan!

 

Är du vår nya arbetskamrat eller kanske är det någon du känner? Välkommen med din ansökan eller tipsa annars någon som du tror skulle passa för tjänsten!